Praktisk informationer

Du/I medbringer

  • Skiftetøj, overtøj til alt slags vejr, gummistøvler.
  • Bleer, sovedyr, sut, sutteklud.
  • Barnevogn, godkendt sele, dyne, myggenet, regnslag.

  • Der er mulighed for at barnevognen kan stå fast hos mig.

Vaccination

Hos mig skal alle børn følge Sundhedsstyrelsens Børnevaccinationsprogram.

Corona

Find mere information om ny coronavirus til børnefamilier på www.sst.dk/coronasmitte  

Ved barns sygdom

Ved diarré, opkast, feber eller andre smitsomme sygdomme, skal barnet være hjemme. Dette for at undgå smitte. Barnet kan komme igen, når det er smittefrit og kan indgå i en dagligdag sammen med de andre børn. Jeg følger sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Ved mine fridage og sygdom

I tilfælde af jer er syg eller har fridage, er det forældrenes eget ansvar, at arrangere pasning af barnet. Fridage ses under åbningstider.

Tavshedspligt

Som privat pasningsordning er jeg omfattet af tavshedspligt. 

Privatlivspolitik

Kontrakter og diverse papir med personlige oplysninger, gemmes i separat mappe, der er låst inde iht. lovgivningen. Diverse papir og kontrakter gemmes i 5 hele år, efter samarbejdets ophør, for at jeg kan dokumentere min indtægt overfor SKAT, A-kasse og pension.

Billeder der tages af barnet, bruges til hjemmeside og på computer til barnets bog, samt der sendes ofte billeder til forældre via mobilen, så man sammen med sit barn kan se og tale om hvad man har lavet, i løbet af dagen. Billederne kan bruges i pasningsperioden og efter ophørsdatoen, med mindre andet er aftalt.

Forsikringsforhold

Det er vigtigt at barnet har en gyldig ulykkesforsikring, således at barnet er forsikret i dagligdagen hos mig eller andre steder.

Jeg har selv tegnet en Dagpleje-ansvarsforsikring.