Hvem er jeg

Jeg hedder Jeannette, er 42 år og bor sammen med min mand og vores 3 børn på 9, 11 og 16 år, samt 1 hund, 4 kaniner og 4 høns. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i både vuggestue og børnehave.

NATUR og MUSIK børnene ligger i hjertet af Dalum, hvor vi har en dejlig have med mange muligheder for leg og læring. Vi har ligeledes kort afstand til rigtig mange spændende steder, som f.eks. skoven, Zoo, legepladser, byen, andre private pasningsordninger m.m.                                                          100% røgfrit hjem.

Jeg er en glad og positiv person, der ser mulighederne, frem for begrænsningerne og det er vigtigt for mig at give børnene en spændende og lærerig hverdag. Dette i et naturligt miljø, hvor der er tid og ro til masser af omsorg og tryghed...og altid tid til et ekstra kram. Kort sagt "en hverdag i børnehøjde".

Hos mig vægter vi naturen og udelivet højt og mange af de pædagogiske aktiviteter der indgår i dagligdagen vil tage udgangspunkt i naturen. Vi vil f.eks. smage på mange forskellige ting i urtehaven, tælle kronblade og ærter i bælge, snakke om alle farverne og lave naturlige farver. Udforske forskelligt terræn, så motorikken på naturlig vis styrkes og lave forskellige kreative ting af naturens mange materialer.

For mig er det vigtigt, at have fokus på en anerkendende tilgang, hvor leg og læring er tæt
forbundet, hvor der er tid og ro til fordybelse, og hvor der tages udgangspunkt i det enkelte barn og dets udvikling.